Variera smulpajenDet finns många sätt att variera sin smulpaj - här är några av dem.
Läsarkommentarer
![]()
Svar av Gunilla Burwick3 augusti 2020
Skriv svar här!
![]()
Kommentar av
gunnel strångert Tack
29 januari 2018
Vill ha en botten på min rabarberpaj Alla recept är med topp av smulor.Tacksam för ett svar ![]() ![]() Kommentar av
ida
15 december 2012
Jättebra tips. Vi provade idag iaf hälften av dem i en smulpaj med hallon. Mums mums blev det. Hackad mandel ovanpå var super. ![]() ![]() Kommentar av
PajätarN
23 december 2011
Är van vid att baka smulpajer och har testat en hel del olika varianter. Mina tips: 1. Blanda vaniljsocker i mjölet, får en riktigt fin smak utan att det blir sliskigt. 2. Blanda Cocosfilngor till smuldegen du kommer att ha överst på pajen, det gör att de blir lite knaprigare men också saftigare. Självklart smakar det gott med. 3. För den som bakar på julen rekomenderar jag starkt att strö lite mald kardemumma på toppen! (Skrev först i tips & råd) /Niklas ![]() ![]() Kommentar av
Sara
27 juli 2009
Blir jättegott om man strör över lite kanel innan man tar in den i ugnen!! ![]() ![]() Kommentar av
Gubben
12 juni 2009
Hallonpaj med lite finhackad choklad över, mycket gott! Rekommenderas. ![]() ![]() Kommentar av
G
16 april 2009
Min favorit är hjortronpaj men inslag av hallon eller jordgubbar för att bryta av lite. Alltid mycket uppskattad! ![]() ![]() Kommentar av
ANDERS
10 mars 2009
Jag är ingen kärring , men en djävligt bra sida för mej som är novis i köket ![]() ![]() Kommentar av
Angelica
27 maj 2010
att blanda havregryn med är supergott tycker jag. :) ÄLSKAR paj!! :D ![]() ![]() Kommentar av
Lotta
6 juni 2010
Vill man ha den lite knäckig så ringla över lite sirap innan du slänger in den i ugnen. Riktigt knäckigt och gott. Godast till lite syrliga bär. Blir lite sött med tex banan. ![]() Äldre kommentarer
|
|
Kan man byta ut havregryn mot rågflingor i knäckig blåbärspaj? Upptäckte för sent att havregrynen var slut...