![]() ![]() Äppelpaj med havretäcke![]() Gott recept med knäckigt havretäcke! Du behöverReceptet är för 4-6 personer.
Gör så här:Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda havregryn och farinsocker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa. Smöra en ugnssäker form. Lägg i äppeltärningarna, strö över socker. Smula sedan havregrynsblandningen över äppelbitarna och sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter. Låt svalna något och pudra över med florsocker och lite vaniljpulver. ![]() ![]() ![]() 17 mars 2020
/Olivia Lange ![]() ![]() ![]() 21 maj 2013
Enkel att göra, extremt god. Med hemmagjord vaniljglass helt underbar. Familjen tyckte oxå det ![]() ![]() ![]() 26 oktober 2012
Denna ska vi testa till kvällen jag kommer att utesluta sockret på äpplena då det är en söt sort! ![]() ![]() ![]() 2 oktober 2012
Hej! Hett tips är att dra ned rejält på sockermängden. Jag trodde typ att jag skulle få diabetes av att komma nära den färdiga kakan. Mycket god, men knappast för mer än 2 matskedar. Jag brukar inte vara någon som snålar med socker, men här fick det räcka. ![]() ![]() ![]() 16 augusti 2012
Tack, vilka bra och lätta recept på eran sida. Jag älskar att baka och allt blir så bra. Vill öppna ett cafe men lite svårt med kapital när man är arbetslös. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 26 april 2012
Kan man frysa in den? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 augusti 2011
Står i ugnen nu... Mums... //Tommy... ![]() ![]() ![]() 9 augusti 2011
hej ![]() ![]() ![]() 25 mars 2011
Jättegott! Jag serverade den ugnsvarm med glass till, underbart. Men man kan gott och väl skära ner mängden socker en aning, beroende på hur sura äpplen man har förstås. ![]() ![]() ![]() 10 oktober 2009
jag älskar den mmmmmm........ ![]() Äldre kommentarer![]() ![]() ![]()
|
|
Gjorde min med rödgula äpplen, lite citron och riven ingefära på för mer syra och smak. Lite kanel också. Sen 1/2 dl socker i degen och lite sirap ovanpå allt istället. Samt hackad mandel ovanpå.
Nam nam!! Tips