Förgrädda pajbotten?
Om man vill göra en pajbotten också, och sen ha i bär och "smulor" uppepå, ska man förgrädda pajbotten för att den ska bli riktigt bakad som du skrev i ett svar i en tidigare fråga? Ska man ha en annan ugnstemperatur?
- Maria
Hej Maria! Jo, jag tycker du kan förgrädda botten i 5-10 minuter. (Så den precis blivit lite fast, men inte fått färg.) Förgrädda i cirka 200-250 grader. Lycka till med pajen! / Magnus
MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! KladdkakorKladdkaka med hallonVariera favoritfikat och sätt smak på kladdisen! Kladdkaka med hallon är enkel lyxfika. SconesPizzasconesSugen på hemlagad pizza? Här är en snabbvariant som passar fint både till enklare huvudrätt eller i stället för en varm macka. BrödreceptUtflykt!En picknickkorg utan bröd känns aldrig komplett. Vid sidan av de kalla pannkakorna och pajen är en god baguette eller gott franskbröd aldrig fel. För den som vill vara mera klassik är mjuka hålkakor, tekor eller ett saftigt, skållat rågbröd alla goda val. Plockat med grillen? De bästa korvbröden och hamburgerbröden bakar du naturligtvis själv! Då var utflyktsmaten ordnad, nu hoppas vi bara på fint väder! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|