Är glutenfri paj svårare?
Det är första gången jag ska göra glutenfri paj. Är det något jag ska tänka på? Är degen svårare att jobba med? Samt kan jag frysa in den?
- Charlotte Zettergren
Just i en smuldeg ska degen inte vara svårare att arbeta med. Konsistensen blir något annorlunda mot en vanlig pajdeg med mjöl, men eftersom den inte behöver hålla ihop behöver du inte oroa dig. Vill du frysa pajen är det bra att kyla den direkt och sedan frysa den. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! lyxspagetti4 X Carbonara!Krämig ska pastan vara. Snabbaste vägen till smakrik pastalyx stavas klassisk carbonara! SockerkakorKlassisk kaka står sig genom trender.Det finns tidlös fika, som alltid passar. Tigerkakan hör dit! PajreceptPolentapajPaj är lättlagad mat. Och god! En stor fördel är att de flesta matpajer går utmärkt att göra i förväg och värma just när det är tid. Ett nytt recept som gör sig kall eller ljummen är polentapaj - en god, vegetarisk paj där pajen ska svalna helt innan fyllningen stelnat. En perfekt paj att göra i förväg alltså och en fin smakkombination, med majsgryn, oliver, rosmarin, vitlök och lagrad ost. Servera kall eller värm strax innan serveringen. Soltorkade tomater, rostade solrosfrön och en god sallad passar fint till! Smakfull helg önskar pepparochsalt.se! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|