Kan smulpajen stå två dagar i kylen?

Hej, har bakat två två glutenfria smulpajer som ska ätas om två dagar. De kyldes direkt och står i kylen - går de fortfarande att äta el har jag gjort dem för tidigt? Kom på det i efterhand.

- Louise

Hej!

Eftersom du kylde pajerna direkt tror jag inte att det är någon som helst fara att låta dem stå två dagar. Känner du dig osäker kan du alltid värma dem en stund i ugnen, det är dessutom väldigt gott med lite ljummen paj...



Recept och foto: Peppar och salt



Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av Arne Nilsson, Borås
15 september 2020

Har druckit antik whisky med bror Kaj Konjak, ingen av oss blev akut sjuka. Ät upp, pojkar!

Arne Nilsson, Borås

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av osignerat
18 augusti 2020

Kan man äta krusbärspaj som har stått i kylen i 6 dagar ?

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av osignerat
20 september 2019

Åt av min jätt smulpaj till frukost i en vecka!

Rapportera olämplig kommentar

Kommentar av A
2 april 2015

Jag brukade göra en dubbel sats smulpaj och det tog ca en vecka att äta upp den. Värmde i portioner i mikron när man kände för det. Det går lungt att äta den efter två dagar :)




Morotskaka

Modern klassiker står sig på kakfatet

Inget fik med självaktning saknar morotskaka! Baka din egen morotskaka i långpanna så räcker det till alla gäster.

Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär!
Till våra favoritrecept hör klassisk morotskaka och morotskaka med lime – båda har den rätta mixen av sött, citrus och kryddor!
Morotskakan kan varieras i det oändliga – från apelsinmorotskaka med mörk choklad, till glutenfri morotskaka och morotskaksmuffins! Eller så bakar du vårt senaste recept på morotskaka i långpanna. En saftig och kryddig kaka som räcker till riktigt många, sötsugna fikagäster. Länge leve rotfrukterna!

 morotskaka.com

Glutenfritt

Glutenfritt helt enkelt

Peppar&Salt har glutenfria recept och inspiration till alla måltider! Din egen müsliblandning med mandel och quinoapuffar kan förgylla den gråaste vintermorgon.

glutenfriarecept.se

Honung

Honung sätter smak

Jämfört med vitt socker smakar honung så mycket mer. Avgör själv med honungsbullar med aprikoser och pumpakärnor!

frukostbullar.se


Efterrätter

Favorit choklad

Någon mer än jag som gillar choklad? Baka chokladkakan som slår de mesta i efterrättsväg!

Jag är knappast ensam om att älska choklad, av alla slag. Få smaker går att använda till så mycket gott. Från en enkel chokladmuffins eller en god kladdkaka till riktigt stora smakupplevelser.

Och finns det egentligen någon efterrätt som står sig lika väl som en riktigt god chokladkaka? Tveksamt, tycker jag...

Prova ett nytt recept på en riktigt läcker chokladkaka, full med smak och fylld med härlig chokladtryffel! Detta är en av mina absoluta favoriter till efterrätt just nu. Prova så förstår ni varför!

Chokladfyllda hälsningar från pepparochsalt.se!

 efterratter.se


Pepparkakor

Klassiskt hela julen! Riktigt goda, hembakta pepparkakor...

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Surdegsbröd

Finaste limporna Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...