Jag har hört att det är gott med sirap i smuldeg. Har ej hittat recept på det. Tips?
- Tjideli
Hej!
Prova att ringla ljus sirap över smuldegen innan du gräddar den - det blir en god variant!
/
Magnus
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Kommentar av
Arne Nilsson, Borås
26 augusti 2020
Nej så sytligt. Sitter på min balkong just nu, en sen augustikväll och äter en paj jag bakat utan sirap och den är alla tiders. Coronan har inte knipit mig ännu. Jag må sitta ensam men jag har min trogna flaska whisky jämte mig.
Banarne
Kommentar av
osignerat
25 juli 2013
Håller med Magnus! Ringla sirap över smulpajen, det blir SUPER gott! :)
Kommentar av
magda
15 juni 2011
Recept på pajsmet med sirap i, som du värmer upp i kastrullen?
Inget fik med självaktning saknar morotskaka! Baka din egen morotskaka i långpanna så räcker det till alla gäster.
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär!
Till våra favoritrecept hör klassisk morotskaka och morotskaka med lime – båda har den rätta mixen av sött, citrus och kryddor!
Morotskakan kan varieras i det oändliga – från apelsinmorotskaka med mörk choklad, till glutenfri morotskaka och morotskaksmuffins! Eller så bakar du vårt senaste recept på morotskaka i långpanna. En saftig och kryddig kaka som räcker till riktigt många, sötsugna fikagäster. Länge leve rotfrukterna!
Kladdkakan har vunnit svenska folkets hjärtan! Med en lätt nötbotten blir den om möjligt ännu godare.
Visst har caféet på hörnet kladdkaka? Ja, fast den godaste bakar du själv och avgör precis hur kladdig du vill ha den! Kanske en salt och krispig variant med jordnötter eller en lätt kladdkaka med nötter? Mjölkfri eller glutenfri, kladdkakan smakar alltid bra.
Fast med en helt slät kladdkaka, en klick grädde och en kopp kaffe fikar du kanske allra bäst ändå?
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.
Nej så sytligt. Sitter på min balkong just nu, en sen augustikväll och äter en paj jag bakat utan sirap och den är alla tiders. Coronan har inte knipit mig ännu. Jag må sitta ensam men jag har min trogna flaska whisky jämte mig.
Banarne