Paj smakar alltid fint! Prova polentapaj med majsgryn, oliver och lagrad ost i fyllningen.
Paj är lättlagad mat. Och god! En stor fördel är att de flesta matpajer går utmärkt att göra i förväg och värma just när det är tid.
Ett nytt recept som gör sig kall eller ljummen är polentapaj - en god, vegetarisk paj där pajen ska svalna helt innan fyllningen stelnat. En perfekt paj att göra i förväg alltså och en fin smakkombination, med majsgryn, oliver, rosmarin, vitlök och lagrad ost.
Servera kall eller värm strax innan serveringen. Soltorkade tomater, rostade solrosfrön och en god sallad passar fint till!
Smakfull helg önskar pepparochsalt.se!
pajrecept.se
Nej så sytligt. Sitter på min balkong just nu, en sen augustikväll och äter en paj jag bakat utan sirap och den är alla tiders. Coronan har inte knipit mig ännu. Jag må sitta ensam men jag har min trogna flaska whisky jämte mig.
Banarne