|
Tips och råd
Läsarkommentarer
![]() Redaktionens kommentar
![]() Kommentar av
Hanna
23 juni 2012
Blanda björnbär med rabarbern i pajen och spar in på sockret! Blir riktigt gott! ![]() ![]() Kommentar av
Niklasss
4 november 2011
Är van vid att baka smulpajer och har testat en hel del olika varianter. Mina tips: 1. Blanda vaniljsocker i mjölet, får en riktigt fin smak utan att det blir sliskigt. 2. Blanda Cocosfilngor till smuldegen du kommer att ha överst på pajen, det gör att de blir lite knaprigare men också saftigare. Självklart smakar det gott med. 3. För den som bakar på julen rekomenderar jag starkt att strö lite mald kardemumma på toppen! ![]() ![]() Kommentar av
Malin
1 augusti 2011
Jag går sällan efter recept och kastar gärna i smulpajen lite som jag tycker. Mycket smör, farinsocker och havregryn brukar bli en hit till alla frukt/smulpajer. ![]() ![]() Kommentar av
Andreas
23 augusti 2008
Gör massvis med smulpajdeg och frys in portionsvis i plastpåsar, då fixar du pajen på 10 minuter!!! ![]() ![]() Kommentar av
Camilla
7 mars 2008
kanske ett marängtäcke över
![]() ![]() Kommentar av
richarD
25 mars 2008
Farinsocker i äpplepajen - har gett äppelpajen ytterligare en dimension. Och fått många goda kommentarer! Blåbär + nektariner i samma paj = jättegott, som Tina skulle ha sagt!
![]() ![]() Kommentar av
Sarah
1 februari 2008
Tips: Ett tips till alla pajdegs älskare :) Täck gärna botten med smuldegen OCH ha uppepå. Då får man även en "fastare" paj som inte rasar sönder så lätt!
![]() ![]() Kommentar av
Nifri
19 november 2007
Det var lätt att baka och den var god! Vi lade även till lite vannilinsocker, det rekommenderas.
![]() ![]() Kommentar av
Tipsaren
18 oktober 2007
Tips: Ta endast en tesked socker i mjölet och lägg till 1 kryddmått salt, ringla sedan sirap över innan pajen sätts in i ugnen.
![]()
|
|
Hej
Vilka äpplesorter passar bäst till paj med smuldeg??
när jag gör så blir äpplena mer mos än bitar.