Havregryn i pajen?
Hej, måste man ha havregryn i en smulpaj? Om inte, vad kan man ha i stället?
- Eva
Nej då. De flesta recept innehåller bara vetemjöl, smör och socker i degen. Havregryn är ett sätt att variera lite. Du kan alltid blanda i en del grahamsmjöl eller vetegroddar i stället. Eller smaksätta med några matskedar cocosflingor. Att dekorera med mandelflarn ovanpå är också en variant. Prova dig fram och lycka till! Kommentar av
recept sökare
31 december 2012
god? MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! BagelsAnnorlunda fikabrödBagels är det perfekta brödet både frukost, lunch och fika. Prova citronbagels! KycklingreceptDragon & baconBaconlindad kycklingfilé med ugnsbakad rotfrukter... prova ett recept som är lätt att lyckas med och smakar fantastiskt! SconesFika om 15 minuterScones är ett lätt sätt att snabbt ordna nybakat. När du får oväntade gäster, som söndagsfrukost eller till mellanmål en vardag. Bröden är enkla att variera och smaksätta om du tröttnat på klassiska scones. Gör chokladscones, morotscones, ostscones eller matiga scones med fetaost! Kanske en plåt mjuka och söta vaniljscones till fikat? Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Nilsson kör på whisky, för smakens skull. Nilssons paj blir så bra så. Ha det bra, gott folk!