Havregryn i pajen?
Hej, måste man ha havregryn i en smulpaj? Om inte, vad kan man ha i stället?
- Eva
Nej då. De flesta recept innehåller bara vetemjöl, smör och socker i degen. Havregryn är ett sätt att variera lite. Du kan alltid blanda i en del grahamsmjöl eller vetegroddar i stället. Eller smaksätta med några matskedar cocosflingor. Att dekorera med mandelflarn ovanpå är också en variant. Prova dig fram och lycka till! Kommentar av
recept sökare
31 december 2012
god? MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Glutenfria kakorGodaste kakorna utan glutenGlutenfritt är varken tråkigt eller torrt. Glutenfri nougatkaka slår de flesta i samma klass. BagelsFrukt eller chokladFinns det någonting läckrare än nybakade bagels? Gör söta eller salta bröd efter smak! ChokladbollarBaka de godaste chokladbollarna!
Ställ fram ett stor fat hemgjorda chokladbollar och barnen kommer att flockas runt det på en gång. Det är något visst med bollarna som alltid går åt först på alla kalas. Dessutom är chokladbollar ofta något av det första många bakar, bekvämt lättgjorda som de är, utan att det behövs någon ugn. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Nilsson kör på whisky, för smakens skull. Nilssons paj blir så bra så. Ha det bra, gott folk!